Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Tämä on roolipeli, eli kirjoittelet mitä hahmosi tekee. Roolipelaaminen tapahtuu minä muodossa imperfektissä. Tässä viellä esimerkkiroolaus, jotta varmasti ymmärrätte.

Hahmo 1
Heräsin ja venyttelin itseni vetreäksi. Nousin ylös sängystä ja siristelin silmiäni, koska aamuaurinko tunkeutui verhojeni välistä sisään. #Nukuinpas kauan# mietin avatessani kaihtimet kunnolla. "Huomenta Brutus", kuiskasin koiralleni, joka makasi viellä sänkyni jalkopäässä.
//Löytyiskö seuraa?

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: MoonWolf

27.05.2014 20:32
Lucy

Benjamin lähti, ja katsoin hänen peräänsä hetken aikaa. Jäin yksin - tai oikeastaan kahdestaan kissani kanssa.
"Mitäs sitten?" kysäisin mustalta kollilta, mutta se vain käänsi selkänsä, ja hypähti takaisin lempipaikalleen kaapin päälle. Tuolla katilla olisi kyllä niin paljon opittavaa, ennen kuin edes kehtaisin näyttäytyä sen seurassa. Tuhahdin, ja nappasin viittani käsivarrelleni, lähtien ulos ovesta, ja sulkien sen perässäni.

//Ne jotka oikeesti täällä enää käy, niin olisiko mahdollista ropettaa ja herättää tämä paikkaa henkiin?

Nimi: Lehw

24.05.2014 13:26
Benjamin

"Ei mitään", vastasin Lucylle ja hymyilin vinosti. Vilkaisin Jarlania, joka lähti kipittämään ulko-oven suuntaan.
"Minä tästä menen", jatkoin askeltaen kissan perään. "Ehkä näemme vielä", lisäsin ennen kuin peräännyin ovesta ulos ja lähdin juoksemaan asunnolleni päin.

//Noin, Lucy vapautettu Benin seurasta :D

Nimi: Kiiwi

11.04.2014 21:43
//saiko hannibalin iskut mitään aikaan?

Hannibal

Tummat silmäni havaitsivat tuon kehossa muutamia pieniä sähköpurkauksia, ja ponnistin reippaasti sivulepäin katon tiilien luistaessa jalkojeni alla. Arvelin, että tuon tekeminen veisi tuolta voimia, mutta se riippui miten laaja alue oli kyseessä, ja miten kauan hän piti sitä yllä. Jotenkin en päässyt tappelun fiilikseen, sillä minulla ei ollut käskyä suorittaa teloitusta.
"En ajatellut käyttää enempää aikaani tähän.." mutisin itsekseni. Ehkä vielä hetken voisin jatkaa, mutta ellei mitään mielenkiintoista tapahtuisi, ei minulla ollut syytä leikkiä ruualla. En minä yleensä syytä tarvinnutkaan, mutta tämä vain tuntui liian tylsältä.

Nimi: Hay

09.04.2014 22:02
//XD//

Kun Hannibal hyökkäsi minua kohti, väistin. Tuo iski uudelleen. (?) Hymyilin suunnilleen yhtä mielipuolesti kuin Hannibal aiemmin. Muutin kehoni sähköiseksi. Ikään kuin sähköinen haalari, sillä kasvoja tämä ei kuitenkaan peittänyt. Ponnistin Hannibalia kohti samalla kun pidin 'haalaria'. Tämä veisi minulta jonkin verran voimia, toivottavasti olisi sen arvoista.

//Must jotenki tuntuu et Tää pättyy jotenki tasapeliin. XD Tai no, en tiedä. ;D

Nimi: Kiiwi

09.04.2014 19:15
//ei muistaakseni

Hannibal

Tuo ampui nopeassa tahdissa kolme salamaa minua kohti, joista kaksi sain väistettyä. Ensimmäinen meni helposti, toinen oli siinä ja siinä, mutta kolmas osui käteeni. Olisin saanut väistettyä, mutta koska salamat tulivat sen verran eri suunnista, niin osuma oli melkeinpä välttämätön. Kylmän viileästi seisoin aloillani hieman kyyryssä kun tunsin vasemmassa kädessäni sähkön aiheuttamaa kipua. Sormeni meinasivat nykiä, joten pakotin käteni puristumaan nyrkkiin. Kasvoilleni nousi hieman mielipuolinen hymy, kun ihana, rauhoittava, kipu tuntui kämmenestäni kynsieni puristuessa ihoni läpi. Kun sähkön vaikutus oli ohi, hyppäsin suoraa kohti tuota katolla kykkivää vampyyriä. Jos tuo väistäisi, hyökkäisin uudelleen. Jos tuo iskisi salaman, hyökkäisin uudelleen. Hieman tauolla olleet ajatukset ja muistot alkoivat kumpuilemaan esiin mieleni perukoilta. Halusin tappaa, halusin nähdä verta, halusin nähdä kipua, halusin nähdä toisen ruumiin palasina edessäni, halusin katsoa tuon irrotetussa päässä olevia silmiä... lista oli loputon, eikä mielikuvitukseni sadistisuudessa loppunut hevillä.

//en viittiny alkaa tarkemmin selostaa mitä hannibal haluaa tehä xD

Nimi: Hay

06.04.2014 15:58
//En oo ihan varma onks niissä Hannibalin lieskoissa muuta erikoista kuin väri...//

Yritin väistää tuon syöstessä tummasävyistä tulta minua kohti. Onnistuin väistämään melkein, mitä nyt osa hiuksistani kyti, ja sain poskeeni pienen palovamman. Ammuin kolme salamaa aika nopeassa tahdissa kohti Hannibalia eri suunnista ja jäin odottamaan katolle.

Nimi: Kiiwi

06.04.2014 11:38
Hannibal

Tuo hyppäsi päin minua, tavoitteenaan varmaan pudottaa minut katolta. En aikonut väistää, ja otin isku vastaan tippuen katon reunalta kohti maata. Hampaani kuitenkin kasvoivat esiin syöstessäni tummat lieskat suustani päin toista(?). Mitäs itse hyppäsi minua päin. Sain laskeuduttua maahan kuitenkin jaloilleni, vaikkakin jouduin kyykistymään pehmentääkseni laskua, vaikka kovin korkealta en tippunutkaan.

Nimi: Hay

05.04.2014 21:55
Hyppäsin työn perässä katolle ja kiipesin katon harjalle. Hyppäsin tuota päin yrittäen pudottaa tuon katolta. Virnistin.

Nimi: Hay

04.04.2014 15:00
//Joo sori. Jatkan Tota vähän myöhemmin.

Nimi: Kiiwi

04.04.2014 14:23
//voisin nauttia vastaamsesta jos kirjottaisit ees hiukan pidempiä. Siis oikeesti, tappelutilanne, mistä sais vaikka mitä väsättyä ja sinä päätätkin rustata sitten yhden lauseen mittasen roolin. Joo ymmärrän, että joskus ei inspaa jne.

Hannibal

irrotin toisen käteni otteen tuon jalasta(olettaen että siitä sai kiinni, kun et vastaankaan laittanut~) ja otin tuon nytkiniskun vastaan kämmenelläni. Kiristin otettani tuon nilkan ympäriltä upottaen mustaksi maalatut kynteni tuon lihaan(?). En kuitenkaan ollut siinä kauaa, sillä minulla ei olisi ollut välttämättä mahdollisuuksia enää torjua käsieno ollessa varatut, joten ponnistin maasta nopeasti läheisen katon rajaan, ja jäin sinne odottamaan.

Nimi: Hay

03.04.2014 21:18
Vedin tuota nyrkillä päin kasvoja. (?)

//Nautin Tän kirjoittamisesta xD

Nimi: Kiiwi

03.04.2014 18:42
Hannibal

Tuo veti takaperinvoltin ja yritti kampata minut. Laskelmoin, etten ehtisi väistämään, joten otin tukevamman asennon, ottaen iskun vastaan kuitenkaan kaatumatta. Hieman siinä jalkapohjani liukuivat maata pitkin, sillä ei tuo kamalan heikko, mutta tilanteen saisi käännettyä vielä eduksenikin. Mutta ei nyt kiirehditä liikaa. Otin tuon jalasta kiinni nooeasti, melkein välittömästi sen jälkeen kun tuon jalka osui omaan säären syrjääni(?).

Nimi: Hay

03.04.2014 07:34
Naurahdin. En ivallisena, vaan muuten. Osittain hauskuudesta, osittain hanniballin sihahduksen takia, osittain sen takia, että tämä oli palkkäätunnustelua. Käännyin nopeasti selkä tuohonpäin. Lähes heti perään heitin takaperinvoltin hannibalia kohti ja yritin kampata tuon heilauttamalla oikeaa jalkaani suorana suunnilleen hannibalin polven korkeudelata. (?)

Nimi: Kiiwi

30.03.2014 11:19
Hannibal

#no nyt ainakin tiedän hänen elementtinsä# ajattelin väistäessäni salaman. Kyyristyin takaisin valmiusasentooni ja suustani pääsi sähähdys. Hyppäsin nopeasti seinää vasten, ja sieltä ponnistin tuon kimppuun(?). En aloittanut vielä kunnon tappelua, vaan viilsin tuon käsivartta ohimennen kynsilläni(?) Ja heti sen yrityksen jälkeen ponnistin taaksepäin.

Nimi: Hay

29.03.2014 17:54
Huokaisin. En jaksanut tehdä mitään kovin näyttävää aloitusta, joten lähetin sormestani 'salaman' tuota kohti.

Nimi: Kiiwi

29.03.2014 15:14
//No haavoja saa tehä, muta ei mitään järkyttävän vakavia.

Hannibal

"Sitten saan pettyä." sanoin huokaisten.
"katos kun naiset ensin." lisäsin ja suoristin selkäni, kuin olisin jo lopettamassa. Pidin kuitenkin tuota silmällä. Jos tuo halusi tapella, saisi antaa minulle ensin syyn hyökätä aloittamalla.

Nimi: Hay

29.03.2014 14:52
//Muuten, kuin pahaa jälkee Hay saa tehä? 83

Nimi: Hay

29.03.2014 14:03
//Muuten, kuin pahaa jälkee Hay saa tehä? 83

Nimi: Hayden

29.03.2014 14:00
Naurahdin. "Entä jos haluan sinun aloittavan?" kysyin pää kalleellaan lihakset valmiina väistämään, jos tarvis.

Nimi: Kiiwi

28.03.2014 19:29
//asia selvä

Hannibal

"Antaa tulla, näytä mihin _vanhempi_ vampyyri pystyy." sanoin tuhahtaen halveksivasti. Olin aika varma, että tämä kääntyisi minun voitokseni. Ehkä tuo saattaisi olla minua koulutetumpi, ehkä voimakkaampi elementin käyttäjä, mutta aivan liian selväjärkinen.

Nimi: Hay

28.03.2014 19:11
//No esimerkiksi XD//

Astuin taas askeleen, ja olin valmiina väistämään, jos olisi tarvis.

Nimi: Kiiwi

28.03.2014 17:17
//Mitä tarkotat niinku henkisellä satuttamisella? maanrakoon haukkumista? Ahdistelua? xD

Hannibal

Tyttö nyökkäsi astuen askeleen eteenpäin. Kävin mielessäni läpi pahimman rangaistuksen, jonka Anton voisi antaa, ja tuumasin selviäväni mahdollisesti siitä hengissä. Avasin viittani/kaapuni soljen, ja otin sen pois päältäni jättäen käsivarsieni arvet näkyville, niin kuin muutaman arven joka alkoi rintakehältä ja nousi kaulalle.
"Itse kerjäsit." sanoin huokaisten hiljaa. Heitin tumman kaavun maahan, ja kumarruin eteenpäin koukistaen myös polviani.

Nimi: Hay

27.03.2014 21:54
//Ja sit toki huimausta ja muuta 'henkistä' satuttamista saat tehdä niin paljon kuin mieli tekee. ;)

Nimi: Hay

27.03.2014 21:53
//Hmm... No ei nyt ihan käsi poikki tai luunmurtumia, mutta haavat ja muut 'pienet' käyvät, vaikka ne isoja olisikin. Esim. Koko käsivarren pituinen ja Suht syvä haava. Tuon vielä hyväksyn. ;)//

Nimi: Hay

27.03.2014 21:50
Virnistin. Nyökkäsin koska oletin tuon tajunneen mitä ajoin takaa. Satuin askeleen eteenpäin. Pidin aistini tarkkoina, koska en tiennyt aloittaisiko tuo kunniallisesti vai hyökkäisikö yllättäen. Vai tekisikö kumpaakaan.

©2019 Monte D'Or - suntuubi.com