Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Tänne saatte kirjoitella asiallisia kommentteja ja vaikka mainostaa, kunhan ei mitään liian pitkiä rimpsuja. :D

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Dizi
Kotisivut: http://trefle.suntuubi.com/

20.10.2015 19:44
Sisäoppilaitos Trèfle, virtuaalinen sisäoppilaitos, jonka pääaiheena toimii roolipelaus jossain kuvitellussa Amerikan New Yorkin perämetsäkolssa. Trefle on erityisesti niiden vanhempien suosikki, jotka pitävät lapsosiaan jonkinnäköisinä ongelmanuorina, sillä Trèfle on tunnettu kovasta kuristaan(vai onko). Sen lisäksi että Trèfeleehen, eli tuttavammin Treehen tuputetaan huononumeroisia nuoria vasten tahtoaan, kouluun myös itse voi hakea ihan omasta tahdosta. Käy kurkkaamassa c:

Nimi: Lehti
Kotisivut: http://thesecretcity.suntuubi.com/

11.06.2014 20:06
Seuraat erästä valkotakkista naista. Nainen kävelee rivakkaa tahtia. Sade piiskaa kasvojasi ja saa sinun hupparisi melkein auki. Epäilet naisen olevan ihmissusi, ja kaiken lisäksi laumanjohtaja. Pelkäät, että joku naisen lajitoveri olisi lähistöllä ja tappaisi sinut. Hengität syvään ja vetäiset taskustasi puukon. Heität sen nopealla liikkeellä naisen selkään. Tämä kiljaisee kivusta. Juokset nopeasti naisen luokse ja vetäiset puukon hänen selästään. Vilkuilet ympärillesi. Kun olet varma ettei kukaan näe, nostat hupparisi hihaa. Ehdit nähdä, kuinka käteesi alkaa ilmestyä ristiä muistuttava tatuointi. Siitä tiedät, että nainen on kuollut.

Tervetuloa tänne The Secret cityyn! Eli lyhyemmin Secrettiin.

Tämä on salaisuuksien ja vaarojen kaupunki. Metsästäjät ovat kannoillasi ja aikovat seivästää sinut.... Jokainen liikkeesi voi olla kohtalokas...

Toivottavasti liityt!

Me ainakin tahtoisimme sitä... Mutta ennen kuin liityt, lue säännöt ja ohjeet. Juonikin kannattaisi lukea. Jos pelkäät verta ja kauhua, niin suosittelen kääntymään pois tältä mainokselta ja olla koskematta nimeni alapuolella olavaan linkkiin.

Nimi: Rowan
Kotisivut: http://tekovoimakone.blogspot.fi/

05.06.2014 16:24
Tuntuuko sinusta, että pelottavat ja yliluonnolliset asiat vetävät sinua puoleensa? Haluatko päästä kirjoittamaan kaikesta siitä, mitä luulet pimeissä nurkissa väijyvän?
Mikäli vastasit kyllä edes toiseen kysymyksistä (ja vaikket olisi vastannutkaan), kehotan sinua avaamaan ovet Aurum Larvan hirviöiden täyttämiin syövereihin…
Tai odota sittenkin hetki. Ensin minun täytyy kertoa sinulle tarina. Se on tärkeä tarina ja sinun kannattaa tosissaan kuunnella se kunnolla, mikäli haluat henkirievullesi vähän lisää elinaikaa-

Tervetulleeksi sinut toivottaa lämpimästi T.T:n ja Aurum Larvan johtaja:
Rowan Quattuoroculus

Nimi: Firefly
Kotisivut: http://wexanic.suntuubi.com/

06.04.2014 09:27
Rautaportti kohoaa uhkaavana takanasi. Käännähdät ympäri otteiden hellittäessä ja pakenet. Syöksyt puskien välistä ja oksat raapivat naarmuja kehoosi. Et pysähdy, et ennenkuin sydämesi hakkaa kuollakseen ja veren maku estää jatkamasta. Silloin vasta pysähdyt ja katselet ympärillesi. Missä sinä oikein olet? Nyt vasta tajuat, että olet yksin. Wexanicissa.

// Wexaniciin on saatu vasta uusi ulkkakin kehiin, tervetuloa edes vilkaisemaan? C:

Nimi: Quetzal
Kotisivut: http://www.caverne.suntuubi.com/

18.03.2014 21:36
~ ~ ☆ HOITOLA CAVERNE ☆ ~ ~

Hoitola Caverne on tuore virtuaalihoitola täynnä jännittävää tekemistä, suloisia hoidokkeja ja ennennäkemättömiä ideoita. Liittyessäsi pääset sukeltamaan vuoteen 2355 ja Planeetta Frescan ihmeelliseen ja vielä täysin tutkimattomaan maailmaan, joka eroaa monella tavalla nykyisestä asuinpaikastasi. Lisäksi saat rinnallesi suloisen ystävän, Ichumonin, jakamaan kaikki seikkailut kanssasi.

Tilaa on myös sinulle - mikset kävisi kurkkaamassa paikan päällä?

Tervetuloa Hoitola Caverneen

(Selvennykseksi vielä, minä en ole hoitolan ylläpitäjä, levitänpähän vain tietoa aivan mahtavasta hoitolasta Siennan, YP'n puolesta c;)

Nimi: Pöpi & Wadelma
Kotisivut: http://cimarrion.suntuubi.com/

18.03.2014 14:36
Cimarrion on roolipeli joka sijoittuu 1800-luvun Yhdysvaltojen preerioille ja vuorille. Kauniita lakeuksia ympäröivät mäntymetsät, kosket ja kanjonit. Myskihärkien, karibujen ja puumien saralla tapaat täällä yhden luonnon kauneimmista eläimistä, joka tunnetaan myös vapauden symbolina. Hevonen. Tässä roolipelissä kolme laumaa - Kotka, Kyyhkynen ja ? - taistelevat yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta preerian vaaroja vastaan, eivätkä ihmisetkään tunnu millään unohtavan villihevosten arvoa myyntihevosina. Näitä hevosia on kuitenkin turha luulla kesyttävänsä, niiden ainoa oikea koti on aavat tasangot.

Cimarrion kaipaa liittyjiä, joten olet aina tervetullut peliin! Liity meidän joukkoomme - villien, vapaiden ja oikeuksistaan taistelevien joukkoon!

Nimi: Luppakettu
Kotisivut: http://luppakettu1.suntuubi.com/

17.03.2014 16:48
'Tunnet sen korvissasi, joku jahtaa sinua. Vaikka metsä on sysipimeä, ketterät jalkasi johdattavat sinua aina vain nopeammin eteenpäin. Tuuli huojuttaa puita, ja sade iskee vasten kasvojasi. Mutta sinulla onkin vain yksi päämäärä: selviytyä. Käännyt ja näet Tappajan perässäsi. Sen suupielet verestävät, ja katse on sieluton. Tuo peto ajaa sinut jyrkänteelle, josta et selviydy hyppäämällä. Päätät ottaa viimeisen riskisi ja isket kyntesi Tappajaan...'

Tervetuloa Hukkaa-metsään, kissaroolipeliin! Kaipaamme liittyjiä!

Nimi: Ronaxee
Kotisivut: http://susien.suntuubi.com/

15.03.2014 16:30
Sinut on kutsuttu astumaan susien omaan valtakuntaan.

Neljä raajaasi ovat uppoutuneina valkeaan hankeen. Tassunpohjiasi kirveltää kiristyvä pakkanen ja turkkiasi riipii voimistuva tuuli. Seisot vankkana ja massiivinen ruhosi verhoaa sinua. Pelkkä katseesi onnistuu pitämään mahdolliset viholliset loitolla... Mutta onnistutko silti välttämään nälkään näkemistä, rakastumista, tappeluita, kuolemista, sotaa?

Mitä ikinä suden elämään voi kuuluakin, voit kokea sen Susienissa. Susien on vuodesta 2012 toiminut aktiivinen roolipeli, joka kaipaa tällä hetkellä paljon aktiivisia roolipelaajia. Jotain hyvin merkittävää on tapahtumassa... tule ottamaan selvää, mistä on kyse.

> Ronaxee & sudet

Nimi: Noellë C. Nightingale
Kotisivut: http://paronianopisto.suntuubi.com/

09.03.2014 14:33
Uskallatko avata oman kirjeesi?

Paronian taikaopisto - Quia magicae est aeterna
taikuutta vuodesta 2010

Nimi: hheza
Kotisivut: http://oathill.suntuubi.com

01.03.2014 14:10
Tervetuloa hoitamaan Oathill's Equestrianiin! Tallin hevoset ja ponit kaipaavat kipeästi hoitajia! :)

Pst. Osallistuthan myös tallin avajaiskisoihin?

Nimi: Varjolumoaja
Kotisivut: http://townofdead.suntuubi.com/

18.02.2014 23:52
Olen törmännyt sivuusi jo joskus aikaisemminkin, mutta silloin minulla ei ole ollut aikaa liittyä... Mutta nyt sitä pitäisi olla ja aloitan tekemään tänne hahmoa (:

Nimi: Firefly
Kotisivut: http://cocodiel.suntuubi.com/

16.02.2014 13:56
Arvostelua sivuille? Kyllä, Cocodiel tekee ihan ilmaiseksi arvosteluja suntuubiin. Tervetuloa kurkkaamaan ja vaikka tilaamaan arvostelu? :)

//Ps. Tosi upeat sivut ja ulkoasu! Liittyisin heti ellen olisi jo niin monessa ropessa mukana 3:

Nimi: Selene
Kotisivut: http://goldcastle.suntuubi.com/

05.02.2014 17:24
Rakastatko pieniä ja karvaisia shettiksiä tai kauniita welshponeja? Mikäli vastasit kyllä, olet tervetullut Gold Castleen. Tutummin pelkkä Castle tai GC. Castlesta et takuulla löydä hevosia, vain pikkuponeja. Kasvatamme Welsh-poneja sekä Shetlanninponeja. Tule tutustumaan ja ihastumaan.

♥ Selene

Nimi: Clair
Kotisivut: http://vonessen.suntuubi.com/

03.02.2014 21:06
Vilkommen auf Sportstall Von Essen! Olemme roolipeli, jossa pelataan hevosilla sekä ihmisillä. Peli sijoittuu nykyaikaiseen Hannoverin maaseudulla sijaitsevaan talliiin, jossa kasvatetaan huipputason kilpahevosia. Tervetuloa mukaan!

Nimi: Kangatar
Kotisivut: http://savonpakanat.arkku.net/

29.01.2014 21:43
Tulkaa lukemaan sarjakuvaa! >83 Tämä shoujotyylinen parodia kertoo vinksahtaneesta Sakurasta, joka ihastuu koulun primadonnaan, Penttiin.

Sivuilta löytyy myöskin sekopäisiä pelejä ja muuta jännää! 8D

Nimi: Refam
Kotisivut: http://chaotra.w2.fi/

28.01.2014 15:30
Uusi subetaseikkailu avattu! Tervetuloa tutustumaan Chaokseen!

Nimi: Vanilie
Kotisivut: http://haaveuni.suntuubi.com/

26.01.2014 16:18
Uusi neohoitola/-seikkailu avattu. Halusitpa sitten hurjan seikkailun, tai leppoisaa kotielämää kera neojen, olet tervetullut Haaveuneen~

-- Vanilie

Nimi: Lehw

24.01.2014 18:39
Ne avatarit saa kuulema näkymään kun menee:
"options" -> "posting options"
ja sieltä
"message options" laitat ruksin kohtaan "allow atars"

Näin minua neuvottiin, en tiedä toimiiko ouo

Nimi: Hay

24.01.2014 14:42
Vikke, voisitko aloittaa pelaamaan Jean Descolella? :) Koska olisi kiva että joku vihdoin alkaisi pelaamaan sillä; itse en sitä kuitenkaan halua. ;)

Nimi: Lehw
Kotisivut: http://oi43.tinypic.com/2iqipls.jpg

22.01.2014 21:19
Ohessa linkki Benin kuvaan.
Minun piirtämäni, saatan piirtää paremman kun jaksan, tuo oli nopea hutaisu xP

Nimi: Lehw

22.01.2014 17:44
Liittymishakemuksen laitoin n-n

Nimi: Kertoja
Kotisivut: http://uhraus.blogspot.fi/

22.01.2014 15:43
Uhraus on tarina, joka sekoittaa nykyisyyttä, tulevaisuutta, fantasiaa ja romantiikka kiehtovaksi kokonaisuudeksi. Salaperäinen nuorukainen ilmestyy Soleiran pihalle muistinsa menettäneenä. Tämä käynnistää suuren tapahtumaketjun, joka uhkaa koko valtakuntaa!

Tervetuloa lukemaan :)

Nimi: Kana

21.01.2014 14:17
Pidän noin viikon tauon jos netti ei päästä ulkomailla tänne :0

Nimi: Smau
Kotisivut: http://elvenkingdom.suntuubi.com/

18.01.2014 15:36
Hei! Mukavan oloiset sivut :3 Kävit kommentoimassa meillä, niin päätin tulla katsomaan :D

Nimi: Sira
Kotisivut: http://www.soturikissarope.123kotisivu.fi/

12.01.2014 23:14
Haluaisitko juosta vapaana Tuuliklaanin nummilla, uida voimakkaasti Jokiklaanin joessa, vaania Myrskyklaanin aluskasvillisuuden seassa tai liikkua Varjoklaanissa varjojen turvin? Päätös on yksin sinun! Haluatko astua metsään, jossa neljä klaania ovat hallinneet jo monen monta vuodenaikaa? Metsässä eläminen ei aina kuitenkaan ole helppoa. Klaanien väliset kiistat, riistanpuute ja sairaudet uhkaavat sinua koko ajan. Oletko siis varmasti valmis soturikoulutkseen? Jos olet, olet tervetullut johonkin neljästä klaanista!

~Sira~

©2019 Monte D'Or - suntuubi.com