Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa 

Jos harkitset liittymistä täältä löytyy kaikki tarvittava tieto! Tietenkin jos jokin asia jää epäselväksi saat kysyä siitä viekussa! Pyrin vastaamaan niihin sitten mahdollisimman tarkasti ja yksityiskohtaisesti.

Liity :: Säännöt :: Asukkaat

Kylä

Kylä, tai jotkut voisivat sanoa pieni kaupunki on nimeltään Monte D'or. Se sijaitsee merenrannassa, mutta silti metsän ja peltojen ympäröimänä. Lähin asutus tämän paikan jälkeen on vasta toisessa maassa, tai 300km päässä. Se saattaakin olla yksi syy siihen, että kaupungissa ei hirveästi muuta porukkaa vierailekkaan, kuin ne jotka siellä ovat koko elämänsä asuneet. 
Ilmapiiri Monte D'orissa on hyvin epäileväinen. Kukaan ei oikein luota kehenkään, mutta kyllä kyläläiset nyt kuitenkin keskenään juttelevat. Tori ja kylän pääkadut ovatkin yleensä ihan vilkkaita, paitsi jos jotakin epäilyttävää on tapahtunut. Silloin paikan asukit viihtyvät sisätiloissa omissa oloissaan. 

Ulkonäöltään kylä on ihan mukavan ja viihtyisän näköinen. Rakennukset ovat vanhoja, mutta hyvässä kunnossa. Niiden seinillä kasvaa kaveja, mutta nekin näyttävät ihan hienoilta. Katulamput valaisevat öisin katuja, ja päivisin siivojat pitävät ne siisteinä. Tori, joka löytyy aikalailla Monte D'orin keskustasta on melkein joka päivä täynnä kojuja. Vain sunnuntaisin kaupat ovat kiinni. 
Torin vieressä on suuri, vanha ja upea kellotorni, jossa kello lyö joka tasatunnein. Sen näkee melkein kaikkialle kylässä, joten kaikkista hyvänäköisimmät voivat jopa erottaa kellotaulusta viisarit. Kellotornin sisällä on varasto, jossa säilytetään aseita kaupungin poliisivoimille. Sinne siis ei mitenkään helpolla pääse. Kellotornissa järjestetään myös salainen vampyyrinmetsästäjien kokous kerran kuukausessa.
Monte D'orin asukasluku on noin 5000, joten talojakin on paljon. Aivan kylän keskustassa on kerrostaloja, joista korkeimmissa on neljä kerrosta. Sen jälkeen tulee toisissaan kiinni olevat noin 5:den huoneen talot ja lopuksi tulee suuret omakotitalot ja kartanot.

Kukkulalla, kylän ulkopuolella on suuri ja hylätyn näköinen linna. Sitä ympäröi suuri ja pimeä metsä. Kukaan ei uskalla käydä linnalla, sillä huhujen mukaan siellä asuu vampyyrijohtaja kreivi Anthony Herzen, joka eli noin 600v sitten. Linna näyttää ulkoapäin ränsistyneeltä ja hylätyltä. Sisältäpäin se kuitenkin on upeasti sisustettu palatsi! Linnan sisäpihalla on upea puisto, pieni hevostalli ja kokoontumisalue. Täällä pidetään vampyyrien vuosittaiset tanssijaiset. 

asukkaat

Monte D'orista löytyy kolmea asukaslajia: ihmiset, vampyyrit ja vampyyrinmetsästäjät. Kaikilla on piirteitä, joista heidät erotetaan. Silti kaupungissa pystyy liikkumaan täysin huomaamatta, jos osaa suojata itsensä turhilta katseilta. 

Vampyyrit ovat ihmisen näköisiä, mutta iällisesti kuolemattomia. Ne saa tapettua tikarilla, puuvaarnalla ja repimällä pään irti ja polttamalla sen. Haavat parantuvat Vampyyreillä nopeammin kuin ihmisellä, mutta haavoittuminen tekee kuitenkin ihan yhtä kipeää. Tuli on vaarallista vampyyreille ihan niinkuin ihmisillekkin.
Vampyyri on nopeampi, ketterämpi ja vahvempi kuin normaali ihminen. Nämä vampyyrit omaavat myös elementin, jota pystyvät hallitsemaan. Näiden kaikkien voimien käyttäminen pitkä-aikaisesti vie suuret verot vampyyrien voimista, joten eivät nekään täysin voittamattomia ole. 
Ulkonäöllisesti vampyyrit ovat hyvin samankaltaisia kuin ihmiset. Näillä on vain huomattavasti pitemmät ja terävemmät kulmahampaati. Vampyyri voi tosin tahtoessaan piilottaa ne ja halutessaan pitää niitä esillä. Jos ne ovat piilossa näyttävät hampaat ihan normaaleilta.
Vampyyrit ovat hiukan kalpeampia kuin normaalit ihmiset, sekä näiden silmät saattavat vaihdella väriä mielentilan mukaan. 20 ikävuoden jälkeen vampyyrin fyysinen ikääntyminen loppuu ja ne näyttävät samalta kuolemaansa asti. 
Vampyyri tarvitsee ihmisverta vähintään kerran kuukaudessa, mutta muuten pärjää ihan eläimen verellä. Nääntymäisillään oleva vampyyri on vaaraksi niin omilleen, kuin muillekkin olennoille.

Vampyyrintappajat ovat pieni kansa, joka metsästää ja tappaa vampyyrejä. Vampyyrintappajaksi syntyy, kun sekä isä, että äiti ovat sellaisia. Lapset koulutetaan parantamaan aistejaan ja reaktionopeuttaan jo pienestä iästä saakka. Vampyyrintappajat ovat vampyyrien verivihollisia, joten tapavat jokaisen tielleen sattuvan vampyyrin.
Vampyyrintappajat omaavat ihmisiä paremmat aistit, jotka saattavat autta vampyyrien löytämisessä. Myös liikkeet ovat nopeampia, mutta ei ihan yhtä nopeita kuin vampyyreillä. Vampyyrintappajat ovat ulkonäöltään kuin ihmisiä ja ovat myös kuolevaisia. Haavat tosin parantuvat samalla tavalla kuin vampyyreillä.
Metsällä ollessaan vampyyrintappajalla on päällään viitta ja valkoinen maski, joka suojaa silmiä. Mukana on myös puinen vaarna ja hopeinen tikari. Kaikkesta kokeneimmilla on myös niinsanottu 'azranien lahja', eli miekka joka alkaa hohtamaan sinisenä vampyyrin ollessa lähellä.
Vampyyrinmetsästäjiä johtaa Jean Descole niminen mies, jonka suurin intohimo on teurastaa vampyyrejä.

Ihmiset ovat täysin tietämättömiä ympärillään tapahtuvasta sodasta. Jotkut saattavat uskoa huhuihin, mutta vain harva tietää vampyyrien ja niiden metsästäjien olemassaolosta. Joskus harvoin ihminen voi rakastua vampyyriin, mutta silloin liitto on pidettävä salassa. Ihminen voi muuttua vampyyriksi tietynlaisesta puremasta. 
Ihmisiä johtaa kaupungin pormestari, joka ei ole kuitenkaan tietoinen vampyyrien olemassaolosta. Tämä samainen henkilö myös johtaa Monte D'orin poliisivoimia.

juoni

Kylän normaali elämä voi vaikuttaa hiukan tylsältä? Sinun on juuri sen takia tarkoituksena hahmosi kanssa vaikuttaa tapahtumiin niin ihmisten, vampyyrien ja niiden metsästäjien keskellä. Hahmosi voi rikkoa lakeja, mutta se tulee luultavasti jäämään kiinni teoistaan. Se voi uhmata johtajaasi ja vaikka rakastua eri lajia edustavaan. Sinä voit vaikuttaa siihen, että syttyykö todellinen sota vai laskeutuuko ikuinen rauha. 

©2019 Monte D'Or - suntuubi.com