Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Welcome!

Turisti! Herranjestas teitä ei täälläpäin usein nääkkään! Toivottavasti viihdytte Monte D'Orissa, mutta varohan kuitenkin kenen kanssa puhut. Olethan kuullu kirouksestamme? Ai et? No, tuolla mäen päällä olevassa linnassa asuu huhujen mukaan vampyyri! Kaupungistakin niitä saattaa löytää! Vaarallista sakkia kaikki pitkähampaat. Varothan ystäväni, jos henkesi on sinulle kallis? 

Tervetuloa ystäväiseni! Tahallaan tai tahattomasti olet tupsahtanut tänne sivuille, jossa sattuu kukoistamaan pienehkö roolipelini. Aiheena ovat vampyyrit, ihmiset ja vampyyrinmetsästäjät. Voit tehdä hahmosi uskolliseksi johtajalleen...tai epäuskoiseksi. Se voi uskoa kylän taruihin, tai olla uskomatta. Hahmosi voi vaikka kuulua niihin taruhahmoihin, jos niin päätät!
Kaikki kuitenkin tapahtuu enemmän tai vähemmän kaupungissa nimeltä Monte D'or. Vuosi on  1850, ja kaupunki on hiljainen ja jotkut luulevat jopa hylätyksi. Harva uskaltaa kävellä yksin kadulla, mutta silti tiet ja tori kuhisevat elämää. Turisteja paikkakunnalla ei nähdä usein, sillä huhut verenimijöistä ovat levinneet jo kauas. 

Roolipeli perustettiin 28.12.13. Ylläpitäjänä toimii Viktoria, mutta kyllähän ihan Vikke kelpaa. YP:llä on ollut joskus 100000 vuotta sitten toinen sivusto, mutta sen elämä loppui kolmen vuoden jälkeen. Nyt sitten tätä ropea yritetään ylläpitää hiukan kauemmin. Nyt aluksi sivulla on vain yksi YP, mutta jos joku sopiva pelaaja sattuu paikalle voi tämä päästä auttelemaan sivun ylläpidossa. 
Roolipeli perustuu Professor Layton pelisarjaan, josta YP on ollut kiinnostunut vaikka kuinka kauan. Juonta on kuitenkin muutettu radikaalisti, ja hahmotkin ovat hyvin erilaisia. Mutta silti, noudattaaksemme tekijänoikeuksia näistä asioista on kerrottava.

Copyright

Kuvat: X 
Tekstit ja Juoni: Viktoria
Koodi: X X
Tausta: X

Päivityksiä

29.12.2013 Liittyminen on nyt auki! Tervetuloa mukaan! Pari hahmoakin on jo lisäilty mukaan! :)

28.12.2013 Sivut kyhäiltiin pystyyn!

©2019 Monte D'Or - suntuubi.com